foto1.jpg
"Datgene wat je niet wilt en kunt, schept ruimte voor datgene wat je wel wilt en kunt"
DíMens

Wie is...

DíMens is in 2002 opgericht door Leoni Zijderveld.

Ik heb HBO Personeel & Arbeid en Klinische A&O psychologie gestudeerd. In de loop der jaren heb ik in mijn loopbaan vele mensen en organisaties begeleid in de profit en non-profit sector. Ik ben mijn loopbaan begonnen als adviseur bij een Bedrijfsgezondheidsdienst. Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar een Psychologisch adviesbureau waar ik me verdiept heb ik Loopbaanontwikkeling en ontwikkelingsgerichte assessment centers,. Vanaf 2002 werk ik zelfstandig onder de naam DíMens voor ondernemers, leidinggevenden, adviseurs en managers van het MKB tot aan Internationale ondernemingen. Ik werk voornamelijk individueel in coaching trajecten en in assessment centers. Bij tijd en wijlen begeleid ik tevens teams en geef ik gevraagd en ongevraagd organisatieadvies op mijn vakgebied.

Ik ben geregistreerd als A&O-psycholoog, EU-Psycholoog, Loopbaanontwikkelingspsycholoog en als Psycholoog van Arbeid & Gezondheid.

Ik ben direct en duidelijk maar met veel compassie. In iedere sessie gebeurt iets essentieels, waar mensen in de meeste gevallen lang over nadenken en navoelen en wat aanzet tot beweging en verandering. Het is mijn passie om met de organisatie als achtergrondperspectief mensen te begeleiden naar hun kracht en authenticiteit. Ik ben scherp in het ontdekken van de blokkades die mensen daarvan afhoudt.

Daarnaast heb ik een bijzondere passie voor het ontwikkelen van Talent en Leiderschap. Ik kijk naar de veranderingen in de wereld en zie wat dat vraagt van het huidige Leiderschap in de zin van verandering en aanpassing aan de omgeving en zie wat dat vraagt van het toekomstig Leiderschap.

foto1.jpg
"Datgene wat je niet wilt en kunt, schept ruimte voor datgene wat je wel wilt en kunt"
DíMens